Over ons

Naomi en Marcel

We willen onze droom waarmaken en dat lukt behoorlijk. We zijn vertrokken uit Den Haag en naar buiten gegaan. Om te wonen en om een inspirerende plek te creëren voor ons en anderen.

Die plek noemen we Erve De Bedoeling.

Naomi

Naomi is gespecialiseerd in het inspireren, motiveren en begeleiden van individuen en groepen in persoonlijk leiderschap, inclusie, diversiteit en samenwerken. Vanuit een menselijk perspectief kijkt ze naar ruimtelijke opgaven, zoals water en energie. Naomi motiveert met name internationale groepen om als team en met de mensen eromheen de wereld een beetje beter te maken. Dit doet zij met haar onderneming H2O-People.

Marcel

Marcel is een zeer ervaren communicatiedeskundige. Hij werkte als politiek verslaggever bij de NOS en eerste woordvoerder van een staatssecretaris. Nu is Marcel adviseur, trainer en dagvoorzitter. Ook schreef hij een boekje ‘Door de mist’ over beeldvorming en hoe organisaties daar in een veranderende tijd mee om kunnen gaan. Door zijn brede ervaring kent Marcel de journalistiek, politiek en communicatiewereld van binnenuit. Door te kijken vanuit verschillende invalshoeken, zie je meer en kom je samen tot het beste.

In 2010 vonden we elkaar in een Haags café rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Al snel werden we verliefd en trouwden we. Inmiddels zijn we de trotste ouders van Gijs en Myrthe.

Naast onze liefde zijn we ook verbonden in de dingen die we belangrijk vinden in ons werk: het vinden en vertellen van verhalen. Jouw verhaal, van je team of voor de samenleving. Vanuit de ambitie om samen te zoeken naar het beste, naar jouw toegevoegde waarde.

Naomi

  • Expert in interactie mens, organisatie en maatschappelijke impact
  • Trainer/ team facilitator/ dagvoorzitter
  • Innovatie, programma- & teamontwikkeling

Marcel

  • Zeer ervaren communicatiedeskundige
  • Trainer / gespreksbegeleider / dagvoorzitter
  • Podcasts/ journalistieke producties

en de rest….

  • Onze kinderen Gijs en Myrthe

Wil je nader kennismaken? Neem contact met ons op.

Beluister onze podcast!

Het liefste zijn we op ons erf. Om te genieten van alles om ons heen.

Creëer jouw bedoeling

Neem nu contact op voor informatie

We willen graag samen jouw bedoeling co-creëren. Daarom komen we altijd met een aanbod op maat. De eerste stap daarvoor zet je hier:

keyboard_arrow_up