Erve

De locatie

Onze boerderij heet op een oude kaart “Sua Sponte”. Dat is Latijn voor: vanzelf, vrijwillig, uit eigen beweging.

In beweging komen. Soms gaat dat vanzelf, soms heb je daar een zetje voor nodig. Wij hebben Sua Sponte omgetoverd in Erve De Bedoeling. Nu staat samen zoeken naar het beste centraal.

Je vindt ons in het Drentse Eesergroen, gelegen op de Hondsrug, het enige Unesco Global Geopark in Nederland

Binnen & Buiten

Voor wie?

  • Groepen tot 20 personen
  • Exclusief gebruik >6 personen
  • Ook individuele mogelijkheden

Faciliteiten

  • Goede wifi en audio/visuele apparatuur
  • Duurzaam meubilair
  • Verrassende inspiratie

Het achterste gedeelte van de boerderij is eind 2022, begin 2023 helemaal verbouwd en verduurzaamd. We hebben vijf mooie ruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Energie wordt opgewekt via zonnepanelen, meubels zijn duurzaam geproduceerd of tweedehands, er staan laadpalen (in aanleg) en we zijn met ons bedrijf bijna helemaal van het gas af. De hele benedenverdieping, inclusief wc is toegankelijk voor rolstoelen.

Ons erf buiten is geschikt voor ontspanning en inspanning. Bewegen, een spelletje spelen, bij mooi weer buitensessies houden of gewoon relax genieten van het uitzicht en de rust. Het kan allemaal.
Erve De Bedoeling creëert de optimale omstandigheden voor inspiratie.

En heb je behoefte aan activiteiten buiten ons erf? Mogelijkheden genoeg! Op loopafstand liggen bossen en heide. Kijk op drenthe.nl om te zien wat er nog meer te doen is.

Welkom op onze boerderij. Op oude tekeningen is zij terug te vinden onder de naam “Sua Sponte”, Latijn voor: vanzelf, vrijwillig, uit eigen beweging. Vanaf 2022 omgedoopt tot Erve De Bedoeling.

Creëer jouw bedoeling

Neem nu contact op voor informatie

We willen graag samen jouw bedoeling co-creëren. Daarom komen we altijd met een aanbod op maat. De eerste stap daarvoor zet je hier:

keyboard_arrow_up